Як відпочити на свята

Як відпочити на свята

Відпочиньте духовно

Перш за все,  йдеться про духовний відпочинок від соціальних мереж. Постарайтеся кілька днів не завантажувати стрічку своїми фото біля ялинки, у снігу чи з келихом шампанського. Крім того, не гортайте щохвилини стрічку своїх друзів. Це дозволить зекономити багато часу і присвятити його своїм рідним.

Присвятіть час собі

Вихідні та святкові дні - чи не кращий період, коли можна відпочити від щоденної метушні і досхочу насолодитися улюбленими справами. Увімкніть святкові гірлянди, заваріть гарячого чаю чи какао і просто помедитуйте. Відволіктися від поганих думок і настроїтися на позитив допоможе улюблена книга чи перегляд цікавого фільму.

Присвятіть час своєму оточенню

Період зимових свят - гарний час, щоб побути поруч з рідними людьми чи виконати давні обіцянки про зустрічі. Теплі розмови за чашкою кави з друзями набагато кращі за віртуальне спілкування. Прогулянки в парку та на різдвяних ярмарках зарядять гарним настроєм на цілий рік.

Збагатіть себе враженнями

Позитив та гарні емоції - запорука щастя. А коли ж набиратися цих вражень, як не у період свят. Загадайте дитинство і сходіть на гірки, покатайтеся на ковзанах чи лижах. Зробіть багато яскравих фото. Проявіть себе на них у найнеочікуваніших образах. А здійсніть неймовірний вчинок, про який довго мріяли.

Намагайтеся виспатися

Спіть, залежно від вашої індивідуальної потреби. Але намагайтеся відводити на сон не менше 7 годин. Тоді у вас виробиться необхідна добова кількість мелатоніну - гормону сну. Це допоможе зберегти бадьорість та гарний настрій під час свят.

 

Gazeta.ua

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Маша (Thursday, 04 January 2018 10:12)

    Дякую за інформацію ) Це дуже корисні поради .

  • #2

    Леся (Saturday, 13 January 2018 18:55)

    Ця інформація була корисною для мене.
    Дякую.))))